Ši vyšnių veislė - 'Morellenfeuer' - išsiskiria kompleksišku aromatu ir švelnia rūgštimi, tad puikiai tinka 100% rūšinių sulčių gamybai, kurios, priklausomai nuo derliaus metų, pasižymės mažesniu arba didesniu rūgšties kiekiu. Aromatas daugiasluoksnis - nokios vyšnios, marcipanai įrėminami žolelių, juodojo pipiro bei kartaus šokolado niuansais. Burnoje jaučiame švelnų taniniškumą, dėl rūgšties kiekio sultys kuria sausumo įspūdį - norėdami tą pabrėžti, galima jas skiesti vandeniu. Idealiai tinka kaip nealkoholinė 'Pinot Noir' vynų alternatyva.
Tiekti 14 - 16 °C, prie jautienos, ėrienos, žvėrienos, laukinių paukščių patiekalų, taip pat puikiai dera su grybais.
Sudedamosios dalys: vyšnių sultys.
Energinė vertė (100g) : 215 kJ / 51 kcal, riebalai < 0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių < 0,5 g, angliavandeniai 12,5 g, iš kurių cukrūs 12 g, baltymai < 0,5 g, druska < 0,01 g.
Atidarius laikyti vėsioje vietoje ir suvartoti per 5 dienas.