Sulčių skonis ir aromatas yra priklausomas nuo obuolių nokumo, todėl šioms sultims Nahmen naudoja tik vėlvojo skynimo, pačius nokiausius obuolius, augančius ant senų, 80metį siekiančių obelų.
Šių rūšinių sulčių intensyvus aromatas susideda iš gėliškų šeivamedžio ir šieno natų, kurias keičia sodrūs, nokūs geltonų obuolių aromatai bei citrinų kremo, imbiero ir mandarino niuansai. Burnoje gėrimas atsiskleidžia švelniais taninais ir rūgštimi, primenančiais sausą baltą vyną, paliekantį citrusišką, obuolių ir mėtų niuansų turintį poskonį. Puiki nealkoholinė balto vyno alternatyva.
Tiekti atvėsintą iki 12 – 14°C su paukštienos, žuvies, vėžiagyvių patiekalais, taip pat Azijos virtuvės įkvėptais patiekalais.