'Stromberg' slyva atvežta į Vokietiją iš Prancūzijos XVIII amžiuje. Pasižymi švelniu, salsvu aromatu. Šios veislės slyvos turi saugomą kilmės vietos nuorodą. Rūšinės sultys pasižymi nokios slyvos, cinamono, vanilės aromatais, palydimais marcipano, lazdyno riešuto bei šeivamedžio natų. Burnoje rūgšties bei taninų struktūra labai švelni, maloniai užpildanti. Kiek atvėsintos sultys gali būti tiekiamos kaip nealkoholinė lengvo, salstelėjusio raudono vyno alternatyva.
Tiekti 14 – 16°C temperatūros, su veršienos, kiaulienos patiekalais, ryškia žuvimi, troškiniais, kepsniais, barbekiu.
Sudedamosios dalys: slyvų sultys.
Energinė vertė (100g) : 337 kJ / 79 kcal, riebalai < 0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių < 0,5 g, angliavandeniai 19 g, iš kurių cukrūs 13 g, baltymai < 0,5 g, druska < 0,01 g.
Atidarius laikyti vėsioje vietoje ir suvartoti per 5 dienas.