Šioms rūšinėms sultims naudojamos 'Sutton' ir 'Frambozen' veislės, pasižyminčios subtiliu aromatu. Nektaras gali būti geriamas vienas, kaip nealkoholinis 'spritzer' arba įvairiuose putojančio vyno ar šampano kokteiliuose.
Gėrimo skonis primena ką tik nupjautą ir pacukruotą rabarbaro stiebą, maloni rūgštis žaviai užpildo burną, o poskonyje vėl išryškėja rabarbarų aromatas.
Tiekti atvėsintą iki 10 – 12 °C, su salotomis ir užkandžiais, vėžiagyviais, Japonijos bei Prancūzijos įkvėptais patiekalais.
Sudedamosios dalys: rabarbarų sultys (min. rabarbarų sulčių kiekis 70 %), vanduo, cukrus.
Energinė vertė (100g) : 216 kJ / 51 kcal, riebalai < 0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių < 0,5 g, angliavandeniai 13 g, iš kurių cukrūs 13 g, baltymai < 0,5 g, druska < 0,01 g.
Atidarius laikyti vėsioje vietoje ir suvartoti per 5 dienas.