Van Nahmen pomidorų sultys Datterino Tomate 0,75 L

10,00

Papildoma informacija

'Daterino' pomidorai, kilę iš Sicilijos, iš kitų išsiskiria savo ryškiu aromatu bei saldumu, todėl ir jų sultys aromatingesnės, saldesnės, nei įprastų pomidorų. Norėdamas dar labiau pabrėžti skonio raiškumą, Peter van Nahmen pasikvietė į pagalbą prieskonių gamintoją Ingo Holland, kad padėtų atrasti idealiai tinkančią druską ir jos kiekį - buvo pasirinkta 'Sylt' jūros druska, išgaunama iš Šiaurės jūros vandens prie Vokietijai priklausančios Sylto salos.


Kompleksiškas, daugiasluoksnis saulėje nokusių pomidorų aromatas bei švelni daržovinė nata atsiskleidžia nosyje, tuo tarp burnoje jaučiamas švelnus saldumas, lengva rūgštis ir gylio sultims suteikiantis subtilus druskos poskonis. Šios sultys galėtų būti puiki klasikinių kokteilių, tokių kaip "Bloody Mary" ar "Virgin Mary" arba įvairių "spritzer", tiek alkoholinių tiek nealkoholonių, dalis.

Tiekti atvėsintas iki 12 – 14°C, vienas arba su Viduržemio regiono patiekalais. Puikia tinka su picomis, įvairiai ruoštais makaronais - ypač su Bolonijos padažu ar daržovių lazanija.

Sudedamosios dalys: pomidorų sultys, jūros druska.

Energinė vertė (100g) : 85 kJ / 20 kcal, riebalai < 0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių < 0,5 g, angliavandeniai 3,6 g, iš kurių cukrūs 3,6 g, baltymai < 0,8 g, druska < 0,6 g.

Atidarius laikyti vėsioje vietoje ir suvartoti per 5 dienas.