Michel Cluizel šokoladiniai grybai su karamele 90 g

19,00

Grybavimas dar niekada nebuvo toks skanus. CLUIZEL manufaktūros karamelinių grybų dovanų dėžutė - tai puiki linksmybių kupina dovana. Maži traškūs ir kreminiai saldainiai pereina ne mažiau kaip šešis gamybos etapus. Griebkite krepšį ir keliaukite į mišką, žydintį gardžiais skanėstais, kur ant žemės išsibarstę grybukai su sviesto karamele ir gryna migdolų riešutais, padengtais Ivoire baltuoju šokoladu.

Mūsų karamelinių grybų dovanų dėžutė - tai kerinti pasaka, laukianti, kol ją suvalgysite.

Papildoma informacija

Grybauti dar niekada nebuvo taip smagu! Traškūs, tirpstantys burnoje šokoladiniai grybai įdaryti mikšta karamele ir migdolinės nugos grūdeliais - kerinti pasaka, laukianti, kol ją suvalgysite.

Sudedamosios dalys: cukrus, gliukozės sirupas, kakava, kakavos sviestas, grietinėlė, invertuotas cukrus, nenugriebto pieno milteliai, dehidruotas sviestas, migdolų riešutai, emulsiklis (rapsų lecitinas), burbono vanilės ankštis.

Sudėtyje yra pieno, riešutų (migdolų) pėdsakų. Gali būti gliuteno ir kiaušinių pėdsakų.

Energinė vertė (100g): 2035 kJ/487 kcal, riebalai 26 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16 g, angliavandeniai 58 g, iš kurių cukrų 53 g, baltymai 3 g, druska 0,07 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.