Michel Cluizel šokoladas Riachuelo 51% 70 g

6,00

Papildoma informacija

Pieniškas (51% kakavos) šokoladas iš Riachuelo plantacijos, Brazilijoje. Šokoladas pasižymi raudonų vaisių, aštrios kakavos su gaivumo ir saldymedžio natomis, aromatais. Be pridėtinių kvapiklių. 

Sudedamosios dalys: nenugriebto pieno milteliai, kakava, cukrus, kakavos sviestas, Burbono vanilės ankštis. 

Gali būti riešutų pėdsakų.

Maistinė vertė 100 g - 2553,71 kJ/610,94 kcal: riebalų 47,87 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 29,76 g), angliavandenių 36,27 g (iš kurių cukrų 29,90 g), baltymų 10,51 g, druskos 0,29 g.

Geriausia laikyti nuo 16 iki 18 ° C, sausoje vietoje.

Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.