Aksominis, traškus, burnoje tirpstantis 48 % kakavos ir lazdyno riešutų šokoladas - tikras malonumas. Šokoladas pasižymi intensyviu kakavos skoniu, kurį sustiprina skrudintų itališkų lazdyno riešutų gabalėliai.
Kakavos pupelės yra iš San Martín plantacijos Peru, skrudintos Normandijos gamyklose. Sertifikuotas kaip ekologiškas ir be glitimo.
Sudedamosios dalys: kakava, lazdynų riešutai, nenugriebto pieno milteliai, cukrus, kakavos sviestas, Burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, lazdynų riešutų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2618 kJ/ 626 kcal, riebalai 49 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g, angliavandeniai 35 g, iš kurių cukrų 31 g, baltymai 9 g, druska 0,18 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.