Juodasis šokoladas su minimaliai 70 % kakavos iš Ekvadoro geriausių kakavos pupelių Gvajaso provincijoje, paskanintas apelsinų žievelėmis. Turtingo ir ryškaus skonio duetas tarp šokolado ir apelsinų žievelių sukurs neužmirštama pasimėgavimą.
Šokolado plytelė yra sertifikuota kaip veganiška ir be glitimo. Be pridėtinių kvapiklių.
Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, cukruota apelsinų žievelė (apelsinų žievelė, cukrus, gliukozės sirupas, dekstrozė), kakavos sviestas, burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje gali būti riešutų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2259 kJ/ 540 kcal, riebalai 37 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g, angliavandeniai 41 g, iš kurių cukrų 37 g, baltymai 6 g, druska 0,01 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.