Šokoladiniai lazdynų riešutų perlai - saldainiai iš kruopščiai atrinkų, skrudintų lazdynų riešutų, padengtų gianduja (šokolado ir lazdynų riešutų pastos (30%) mišinys) šokoladu ir trijų skonių glaistu: aviečių, druskos ir kokosų.
Sudedamosios dalys: lazdynų riešutai (min. 24%), cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, vaflis (kviečių miltai, cukrus, sviestas, nugriebto pieno milteliai, miežių salyklas, druska), kakava, kokosai, glaistas (gumiarabikas, sacharozė, gliukozės sirupas), karamelės dribsniai (cukrus, dehydruodas sviestas, nenugriebto pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, druska), avietės, glaistas (gumiarabikas), emulsiklis (rapsų lecitinas), kakavos pudra, druska, burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (lazdynų) pėdsakų. Gali būti gliuteno ir kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2466 kJ / 590 kcal, riebalai 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18 g, angliavandeniai 41 g, iš kurių cukrų 34 g, baltymai 8 g, druska 0,3 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.