Michel Cluizel mini šokoladas "Mon Truc à Moi" 30 g

2,30

Papildoma informacija

Šokoladinis batonėlis su min. 45% kakavos. Pagardintas nuga, lazdynų riešutų pasta ir kakavos gabalėliais.

Sudedamosios dalys: cukrus, kakava, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, lazdynų riešutai, migdolų riešutai, gliukozės sirupas, druska, burbono vanilės ankštis.

Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (lazdynų ir migdolų riešutai). Gali būti kiaušinių ir gliuteno pėdsakų.

Energinė vertė (100g): 2496,04 kJ / 597,14 kcal, riebalai 44,26 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22,14 g, angliavandeniai 37,78 g, iš kurių cukrų 33,99 g, baltymai 8,81 g, druska 0,2 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.