Karamelinė dražė, kurios traškiame apvalkale slepiasi burnoje tirpstantis karamelinis, šokoladinis ganašas. Šokolado, kurio pupelės kruopščiai atrinktos, intensyvumas puikiai subalansuojamas su išskirtiniu karamelės saldumu - tai saldumynas, kuris puikiai dera su kava, papuošti pyragams/tortams arba mėgautis vienu pačiu.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, kakava, nenugriebto pieno milteliai, dehydruotas sviestas, grietinėlė, lazdynų riešutai, stabilizatorius (sorbitolio sirupas), glaistas (gumiarabikas), glaistas (šelakas, karbaubo vaškas, bičių vaškas), dažikliai (morka, dygminas, spirulina), emulsiklis (rapsų lecitinas), gliukozės sirupas, burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (lazdynų) pėdsakų. Gali būti gliuteno ir kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2238 kJ / 535 kcal, riebalai 31 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18 g, angliavandeniai 56 g, iš kurių cukrų 54 g, baltymai 5 g, druska 0,11 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.