Michel Cluizel pralinė 78 % 250 g

11,00

Papildoma informacija

78 % pralinė, kupina autentiško kruopščiai atrinktų riešutų skonio. Intensyvų skonį suteikia skrudinti lazdynų ir migdolų riešutai, kurie yra karamelizuojami ir smulkiai susmulkinami. Užburianti mūsų užtepėlės tekstūra - puikus blynelių, briošų ir skrebučių partneris. Skirkite laiko tikram pasimėgavimui! Pagaminta be jokių pridėtinių kvapiųjų medžiagų ar palmių aliejaus. 

Sudedamosios dalys: cukrus, migdolų riešutai, lazdynų riešutai, konditerinis sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakava, emulsiklis (rapsų lecitinas), burbono vanilės ankštis.

Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (migdolų ir lazdynų) pėdsakų. Gali būti kiaušinių ir gliuteno pėdsakų. 

Energinė vertė (100g): 2284 kJ / 546 kcal, riebalai 35 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10 g, angliavandeniai 47 g, iš kurių cukrūs 43 g, baltymai 10 g, druska 0,08 g.

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.

Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.