Larnaudie tepamas ančių paštetas su kepenėlėmis 90 g

8,00

Papildoma informacija

Tepamas ančių paštetas su ančių kepenėlėmis (min. 20 %). Puikiai dera su Larnaudie medaus duonele su figomis ar džiovintais abrikosais.

Sudedamosios dalys: ančių kepenėlės (20 %), paukštienos kepenėlės, ančių taukai, kiaušiniai, pienas, vanduo, druska, pipirai, armanjakas, antioksidantas: askorbo rūgštis, cukrus, konservantas: naktrio nitratas. 

Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, kiaušinių pėdsakų.

Energinė vertė (100g): 1549 kJ / 376 kcal, riebalai 38 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12 g, angliavandeniai 0,8 g, iš kurių cukrų 0,6 g, baltymai 7,2 g, druska 1,5 g.

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per parą.

Apie gamintoją

1950 metais Jeanas Larnaudie su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai išgarsėjo tiek įvairiuose konkursuose tiek Prancūzijoje, tiek už jos ribų. Įsikūrusi Figeaco en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo tradicinės savo krašto virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį. Ančių kepenėlės itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar tradiciškai gaminamas rankomis.