Kiaulienos terinas su Perigourdine slyvomis.
Sudedamosios dalys: kiaulienos mėsa ir kepenėlės (kilmės šalis: Prancūzija), kiaušiniai, džiovintos slyvos 3%, druska, pipirai.
Sudėtyje yra kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 1617 kJ / 393 kcal, riebalai 41 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymai 5 g, druska 1 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per parą.
1950 metais Jeanas Larnaudie su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai išgarsėjo tiek įvairiuose konkursuose tiek Prancūzijoje, tiek už jos ribų. Įsikūrusi Figeaco en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo tradicinės savo krašto virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį. Ančių kepenėlės itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar tradiciškai gaminamas rankomis.