Anties kepenėlių paštetas (foie gras) pagardintas Soterno vynu.
Sudedamosios dalys: ančių kepenėlės, Soterno 1er Cru Classè 1,8 g, druska, žalieji pipirai iš Indijos, Keralos regiono, 0,2 %, cukrus.
Energinė vertė (100g): 2002 kJ / 485 kcal, riebalai 48,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22,3 g, angliavandeniai 3,9 g, iš kurių cukrų 2,6 g, baltymai 8,5 g, druska 0,77 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per parą.
1950 metais Jeanas Larnaudie su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai išgarsėjo tiek įvairiuose konkursuose tiek Prancūzijoje, tiek už jos ribų. Įsikūrusi Figeaco en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo tradicinės savo krašto virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį. Ančių kepenėlės itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar tradiciškai gaminamas rankomis.