Larnaudie anties kepenėlių putėsiai su armanjaku 200 g

14,00

Papildoma informacija

Antienos kepenėlių putėsiai su armanjaku

Sudedamosios dalys: anties taukai, anties kepenėlės, vanduo, armanjakas 1,2%, druska, pieno baltymai, cukrus, druska, dažikliai E120, antioksidantas - askorbo rūgštis E300, konservantas - sodos nitratas E250.

Energinė vertė (100 g): 1946 kJ / 472 kcal, riebalai 46,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16,2 g, angliavandeniai 5,7 g, iš kurių cukrų 0,9 g, baltimai 7,1 g, druska 1,1 g. 

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per parą.

Apie gamintoją

1950 metais Jeanas Larnaudie su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai išgarsėjo tiek įvairiuose konkursuose tiek Prancūzijoje, tiek už jos ribų. Įsikūrusi Figeaco en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo tradicinės savo krašto virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį. Ančių kepenėlės itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar tradiciškai gaminamas rankomis.