Antienos foie gras pagamintas pagal gilias ir senas Prancūzijos gamybos tradicijas. Atraskite autentišką foie gras skonį.
Sudedamosios dalys: ančių kepenėlės, druska (1,6%), pipirai (0,2%), cukrus.
Energinė vertė (100 g): 2187 kJ / 531 kcal, riebalų 55,2 g, iš kurių sočiųjų 24,1 g, anglevandenių 2 g, iš kurių cukrų 1,3 g, baltymų 8,2 g, druskos 1,27 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 24 valandas.
1950 metais Jeanas Larnaudie su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai išgarsėjo tiek įvairiuose konkursuose tiek Prancūzijoje, tiek už jos ribų. Įsikūrusi Figeaco en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo tradicinės savo krašto virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį. Ančių kepenėlės itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar tradiciškai gaminamas rankomis.