Originalus ir gurmaniškas saldus užkandis - šokoladiniai triufeliai pagardinti vasariniais trumais. Puikus būdas nustebinti paskutinės minutės svečius. Saldainiai dėrės prie kavos puodelio, amaro likerio, grapos.
Sudedamosios dalys: kakavos masė 42 %, cukrus, lazdynų riešutai 20 %, mažo riebumo kakava, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis (sojos lecitinas), kvapiosios medžiagos, džiovinti vasariniai 0,01 % (Tuber aestivum Vitt.).
Sudėtyje yra lazdynų riešutų ir pieno pėdsakų. Gali turėti kitų riešutų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2351 kJ / 565 kcal, riebalai 36 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14 g, angliavandeniai 45 g, iš kurių cukrūs 42 g, baltymai 7 g, druska 0,03 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Giuliano Tartufi kompanija gimė iš labai jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros. Devintojo dešimtmečio pradžioje ir prieš pradėdamas pamainą gamykloje kiekvieną rytą eidavo į mišką medžioti trumų kartu su savo neatsiejamu draugu - šuniu. Nuo 1991 m. Giuliano nusprendžia įgyvendinti savo svajonę – atsiduoti tik medžioklei ir šviežių trumų pardavimui. Pirmiausia gamindamas produkciją nedidelėje laboratorijoje Pietralungoje, o iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose - tokiu būdu jis specializuojasi šviežių trumų rinkodaroje ir maisto produktų gamyboje. Giuliano Tartufi tikslas yra ir visada buvo dalintis savo aistra triufeliams, kulinarinėmis tradicijomis, savo krašto ypatumus visame pasaulyje.
G.Tartufi eksportuoja į daugelį šalių ir kasdien yra įsipareigojęs užtikrinti, kad jo vertybės perduotų ir „sutuoktų“ visi nacionaliniai ir tarptautiniai partneriai. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės triufeliams simbolis.