Juodųjų trumų aliejus, tin paprastam naudojimui. Puikiai derės pagardinti omletus, ant grotelių keptas daržoves, rizoto, makaronų, mėsos ir žuvies patiekalus patiekalus. Gamintojas rekomenduoja 3-4 papurškimus ant pagaminto patiekalo.
Sudedamosios dalys: ypač tyras alyvuogių aliejus 99 %, kvapiosios medžiagos.
Energinė vertė (100g): 3676 kJ / 894 kcal, riebalai 99 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrų 0 g, skaidulų 0 g, baltymai 0 g, druska 0 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Giuliano Tartufi kompanija gimė iš labai jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros. Devintojo dešimtmečio pradžioje ir prieš pradėdamas pamainą gamykloje kiekvieną rytą eidavo į mišką medžioti trumų kartu su savo neatsiejamu draugu - šuniu. Nuo 1991 m. Giuliano nusprendžia įgyvendinti savo svajonę – atsiduoti tik medžioklei ir šviežių trumų pardavimui. Pirmiausia gamindamas produkciją nedidelėje laboratorijoje Pietralungoje, o iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose - tokiu būdu jis specializuojasi šviežių trumų rinkodaroje ir maisto produktų gamyboje. Giuliano Tartufi tikslas yra ir visada buvo dalintis savo aistra triufeliams, kulinarinėmis tradicijomis, savo krašto ypatumus visame pasaulyje.
G.Tartufi eksportuoja į daugelį šalių ir kasdien yra įsipareigojęs užtikrinti, kad jo vertybės perduotų ir „sutuoktų“ visi nacionaliniai ir tarptautiniai partneriai. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės triufeliams simbolis.