Barbero šokoladiniai saldainiai "Giandujotti" dėžutėje 150 g

11,05 13,00

Neįprasti itališki saldainiai giandujotti: didesne Pjemonto riešutų ir kakavos koncentracija pagerinti tradiciniai itališki saldainiai suteikia intensyvesnį ir aromatingesnį pasimėgavimą. 

Papildoma informacija

Neįprasti itališki saldainiai giandujotti: didesne Pjemonto riešutų ir kakavos koncentracija pagerinti tradiciniai itališki saldainiai suteikia intensyvesnį ir aromatingesnį pasimėgavimą. 

Sudedamosios dalys: cukrus, Pjemonto lazdyno riešutai (25%), kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralios vanilės kvapiosios medžiagos, minimalus kakavos kiekis 32%. 

Sudėtyje yra pieno, sojos, riešutų (lazdyno, gali būti migdolų, pistacijų) pėdsakų. 

Energinė vertė (100g): 2368 kJ/568 kcal, riebalai 38g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17g, angliavandeniai 48g, iš kurių cukrų 40g, baltymai 8,6g, druska 0,18g.

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.

Apie gamintoją

Grožintis Asčio miesto gatvėmis garsai painiojasi su kvapais, akis traukia vintažiniai gyvenamųjų namų kiemai, tačiau nuostabą kelią miesto centre įsikūręs šokolado ir nugos fabrikas. Kieme, kuriame gausu darbuotojų ir kurjerių, savininkas Davide Maddaleno veda mus atrasti šį Asti unikalumo kampelį. Pirmame aukšte įrengtas nedidelis šokolado muziejus pasakoja apie šeimos verslo istoriją, kuri prasidėjo 1838 metais. Ant laiptų, vedančių į viršutinius aukštus, pasitinkame senelio Giovanni Gerbi, dviratininko pravarde „Raudonasis velnias“, portretą, kuris XX a. pradžioje padarė puikią karjerą, ir kurio sename dviračių fabrike įsikūrė D. Barbero kompanija. Antrajame aukšte mūsų laukia Barbero lobis – nugos laboratorija. Tyli, šviesi ir darbšti atmosfera, kurioje tvyro susikaupimas ir greitis. Gamybos ekspertai darbuotojai tvirtomis rankomis sutvarko masę, o švelnios, gerumo pilnos rankos prideda stebuklingo prieskonio, be kurio neįsivaizduojami saldumynai. įkvėpdami džiovintų vaisių aromatų, žavėdamiesi tešlos perlamutriniu švytėjimu nesuabejoji kokybe, kuri gaunama meilės ir aistros dėka. Išlaikydamas tą pačią kokybę D. Barbero jau skaičiuoja daugiau nei šimtą metų sėkmės.