Barbero saldainiai su pistacijomis '"Pistacchioto" dėžutėje 150 g

14,45 17,00

Papildoma informacija

Neįprasti tradiciniai itališki saldainiai giandujotti su pistacijų įdaru aplietu baltuoju šokoladu, sukurti bendradarbiaujant su Pariani kompanija. 

Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralios vanilės kvapiosios medžiagos), Sicilijos pistacijų pasta 30%, kakavos sviestas, juodasis šokoladas (kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralios vanilės kvapiosios medžiagos, minimalus kiekis kakavos 60%).

Sudėtyje yra pieno, sojos, riešutų (pistacijų, gali būti lazdyno riešutų, migdolų) pėdsakų.

Energinė vertė (100g): 2581 kJ/622 kcal, riebalai 49g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20,5g, angliavandeniai 33g, iš kurių cukrų 32g, baltymai 9,7g, druska 0,25g.

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.

Apie gamintoją

Grožintis Asčio miesto gatvėmis garsai painiojasi su kvapais, akis traukia vintažiniai gyvenamųjų namų kiemai, tačiau nuostabą kelią miesto centre įsikūręs šokolado ir nugos fabrikas. Kieme, kuriame gausu darbuotojų ir kurjerių, savininkas Davide Maddaleno veda mus atrasti šį Asti unikalumo kampelį. Pirmame aukšte įrengtas nedidelis šokolado muziejus pasakoja apie šeimos verslo istoriją, kuri prasidėjo 1838 metais. Ant laiptų, vedančių į viršutinius aukštus, pasitinkame senelio Giovanni Gerbi, dviratininko pravarde „Raudonasis velnias“, portretą, kuris XX a. pradžioje padarė puikią karjerą, ir kurio sename dviračių fabrike įsikūrė D. Barbero kompanija. Antrajame aukšte mūsų laukia Barbero lobis – nugos laboratorija. Tyli, šviesi ir darbšti atmosfera, kurioje tvyro susikaupimas ir greitis. Gamybos ekspertai darbuotojai tvirtomis rankomis sutvarko masę, o švelnios, gerumo pilnos rankos prideda stebuklingo prieskonio, be kurio neįsivaizduojami saldumynai. įkvėpdami džiovintų vaisių aromatų, žavėdamiesi tešlos perlamutriniu švytėjimu nesuabejoji kokybe, kuri gaunama meilės ir aistros dėka. Išlaikydamas tą pačią kokybę D. Barbero jau skaičiuoja daugiau nei šimtą metų sėkmės.