Minkšti itališki sausainiai pagardinti amareto likeriu.
Sudedamosios dalys: cukrus, abrikosų kauliukai (min. 20%), migdolų riešutai (min. 20%), kiaušinių baltymai.
Sudėtyje yra migdolų riešutų pėdsakų. Sudėtyje gali būti kitų riešutų (lazdynų, graikinių, pistacijų, pekano ir makadamijos riešutų), sojos, pieno ir jo produktų. Be gliuteno.
Energinė vertė (100g): 1883 kJ / 449 kcal, riebalai 18,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g, angliavandeniai 58,7 g, iš kurių cukrūs 57,9 g, baltymai 10,6 g, druska 0,11 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Grožintis Asčio miesto gatvėmis garsai painiojasi su kvapais, akis traukia vintažiniai gyvenamųjų namų kiemai, tačiau nuostabą kelią miesto centre įsikūręs šokolado ir nugos fabrikas. Kieme, kuriame gausu darbuotojų ir kurjerių, savininkas Davide Maddaleno veda mus atrasti šį Asti unikalumo kampelį. Pirmame aukšte įrengtas nedidelis šokolado muziejus pasakoja apie šeimos verslo istoriją, kuri prasidėjo 1838 metais. Ant laiptų, vedančių į viršutinius aukštus, pasitinkame senelio Giovanni Gerbi, dviratininko pravarde „Raudonasis velnias“, portretą, kuris XX a. pradžioje padarė puikią karjerą, ir kurio sename dviračių fabrike įsikūrė D. Barbero kompanija. Antrajame aukšte mūsų laukia Barbero lobis – nugos laboratorija. Tyli, šviesi ir darbšti atmosfera, kurioje tvyro susikaupimas ir greitis. Gamybos ekspertai darbuotojai tvirtomis rankomis sutvarko masę, o švelnios, gerumo pilnos rankos prideda stebuklingo prieskonio, be kurio neįsivaizduojami saldumynai. įkvėpdami džiovintų vaisių aromatų, žavėdamiesi tešlos perlamutriniu švytėjimu nesuabejoji kokybe, kuri gaunama meilės ir aistros dėka. Išlaikydamas tą pačią kokybę D. Barbero jau skaičiuoja daugiau nei šimtą metų sėkmės.