Arbata iš Master Wu arbatos sodo, (Wu Yi kalnas, Fujian provincija, Kinija).
Keturi - penki lapeliai yra kartu skinami, dalinai oksiduojami, tuomet švelniai kepinami virš anglies.
Užplikyta arbata yra auksiniai rusvos spalvos, pasižymi saldžiai šiltu aromatu, primenančiu kasijos (kininio cinamono) natas. Švelnus dūmiškumas išbalansuojamas lydomo cukraus, medaus natų. Vėlesni užpilymai bus subtilesni, gėliškesni.
Paruošimas:2 g. arbatos užpilti 100 ml 100˚C vandeniu, lapeliams išsiskleidus, palaukti 2-3 minutes ir tuomet mėgautis. Galite plikyti kelis kartus, ir kaskart atsiskleis vis kitoks skonis.
Laikykite tamsioje, sausoje vietoje.
„The Chinese Tea Company“ kompanija savo darbą pradėjo, kuomet įmonės įkūrėja, arbatos specialistė Juyan Webster draugams ir pažįstamiems atgabendavo arbatos iš Kinijos.
Kasmet kompanijos atstovai keliauja į arbatos regionus Kinijoje. „The Chinese Tea Company“ dirba tiesiogiai su arbatos augintojais tam, kad užtikrintų geriausią arbatos pasirinkimą. Rankų darbas padeda trapius arbatos lapelius paruošti taip, kad jie būtų kuo mažiau pažeisti. Išskirtiniai santykiai ir asmeniniai ryšiai su arbatos augintojais garantuoja naujausią informaciją apie kiekvieną arbatos derlių bei efektyviausias gaminimo technologijas.